Kies uw taal:

Medical

Wondzorg en eerste hulp materialen

Bij Protectaplast kan u terecht voor alle materialen met betrekking tot algemene wondzorg en eerste hulp.
Ons uitgebreid gamma aan kwalitatieve verbanden, pleisters, kompressen maar ook brandwondenzalf, reinigende spray, nitril handschoenen, etc.. biedt een oplossing voor de meeste problemen.

Verpleging aan huis, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen

Wij kunnen in grote hoeveelheden kwalitatieve wondzorgproducten voor professionele zorg leveren.

Protectaplast ontzorgt

Een uitgebreid aanbod aan maten en kwaliteiten (waterbestendig, elastisch, gevoelige huid,…) zorgt ervoor dat er een pleister is voor elke wonde!

Daarnaast hebben wij een volledig aanbod aan verzorgende zalven.

Een ruim assortiment eerste-hulp materiaal zoals bvb oogspoelkits, draagberries, koudekompressen, wondsnelverband, etc.. zorgt ervoor dat u op elk moment verzekerd bent van kwalitatieve zorg.

Apothekers, medi-shops

Protectaplast heeft een ruim aanbod aan pleisters in verschillende maten die aangeboden kunnen worden aan uw klanten. Protectplast biedt een grote keuze. Van waterbestendig (Pro Washproof) tot extra gevoelig (Sensitive) of kindvriendelijk (Kids). 

Wondzorg op maat? Geen probleem, dankzij het pleisteraanbod voor specifieke toepassingen, zoals bvb onze snelpleister, de hielpleister of een transparante pleister, komen wij tegemoet aan elke klant in nood.

Verpakt in de handige pharmacy doosjes vervolledigen ze moeiteloos het aanbod in uw winkel!

Scholen, kinderdagverblijven, sportclubs – en verenigingen

Tijdens het spelen of sporten kan al eens een ongelukje voorvallen, en dan is het erg belangrijk om iemand snel te kunnen verzorgen. Om infecties en verdere verwonding te voorkomen, dien je over het correcte materiaal te beschikken. 
Elke school, club of vereniging dient over een EHBO doos te beschikken. Zorg ervoor dat de EHBO kit altijd compleet en beschikbaar is (voor iedereen, niet enkel het personeel).

Het is erg belangrijk dat de EHBO koffer goed gevuld is met de nodige producten. 
Tot noodzakelijke producten behoren oa: ontsmettingsmiddel, steriele gaasjes, wondpleisters, blauwe vinyl handschoenen.

Protectaplast Medic Box Pro is beschikbaar in 3 formaten en bevat alle noodzakelijke materialen voor een correcte eerste hulp!

Naast de EHBO koffer kan het ook belangrijk zijn om enkele specifieke pleisters op voorraad te hebben, zoals een Protectaplast hielpleister, een kneukelpleister, een vlinderpleister.. Dit zal ervoor zorgen dat wondjes op moeilijke plaatsen snel en goed verzorgd kunnen worden zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Private label

Onze kennis en kwaliteit in combinatie met uw huismerk.